Netflix prezinta profilul personajelor principale din "The Alienist" ("Alienistul"), noul serial in care joaca Daniel Brühl, Dakota Fanning si Luke Evans. Cele zece episoade vor fi disponibile pe platforma incepand cu 19 aprilie.

"The Alienist" ("Alienistul"), un thriller psihologic a carui actiune se desfasoara in cartierele rau famate ale New York-ului din perioada "Gilded Age", il are in prim-plan pe Laszlo Kreizler (Daniel Brühl - Inglourious Basterds, Rush, Captain America: Civil War), un psihiatru genial, preocupat obsesiv de un nou domeniu controversat - cel al tratarii bolilor mintale. Acesta a gasit solutia prin care sa prinda un ucigas nemaiintalnit, ale carui tinere victime sunt supuse unor ritualuri macabre.

Bazat pe romanul de succes al autorului Caleb Carr si marcat de interpretarea remarcabila a actorilor Luke Evans ("The Girl on the Train") si Dakota Fanning ("American Pastoral"), "The Alienist" ("Alienistul") este un serial politist care te captiveaza prin misterioasele crime de la inceput de secol. Totodata, povestea urmareste evolutia celui mai puternic oras al lumii, neobosit in lupta sa de a-si ingropa cele mai intunecate secrete.

Potrivit unui comunicat remis 9am, in "The Alienist" ("Alienistul"), Luke Evans interpreteaza rolul graficianului John Moore, in timp ce Dakota Fanning este Sara Howard, o secretara ambitioasa, hotarata sa devina prima femeie detectiv din oras.

In serial mai joaca actorii Brian Geraghty ("The Hurt Locker"), in rolul comisarului de politie Theodore Roosevelt, Douglas Smith ("Miss Sloane") si Matthew Shear ("Mistress America"), acestia din urma interpretandu-i pe gemenii Marcus si Lucius Isaacson, fratii care ajuta la descifrarea misterului. Matt Lintz ("Pixels") joaca rolul lui Stevie, un tanar tenace angajat de Dr. Kreizler ca sofer si curier. Robert Ray Wisdom ("The Wire") joaca rolul lui Cyrus, valetul lui Kreizler, un barbat cu un trecut sumbru si care a fost adus pe calea cea buna de Kreizler, iar Q'orianka Kilcher ("The New World") interpreteaza rolul lui Mary, menajera muta a lui Kreizler cu care acesta impartaseste o legatura dincolo de cuvinte.

Citeste si:
10 actori alături de cele mai cunoscute personaje pe care le-au...
10 actori alături de cele mai...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.