Dupa aproape noua ani de casnicie, Channing Tatum si sotia sa, Jenna Dewan, au anuntat ca se despart.

Cei doi au postat in acelasi timp o declaratie pe paginile de socializare, mentionand ca "in ciuda faptului absolut nimic nu s-a schimbat cu privire la cat de mult ne iubim, dragostea este o aventura frumoasa care ne duce pe cai diferite pentru moment".

"Nu exista secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre - doar doi prieteni extrem de buni care au realizat ca este timpul sa ia distanta unul de altul si sa se ajute sa traiasca cele mai fericite si mai implinite vieti"
, se mai arata in declaratia celor doi, care au deci sa aleaga aceasta cale tocmai pentru a nu se "distorsiona" adevarul din spatele evenimentelor, potrivit stirileprotv.ro.

"Suntem in continuare o familie si vom fi intotdeauna parinti iubitori si dedicati pentru Everly", mai arata cei doi.

Channing Tatum, nascut pe 26 aprilie 1980, este un actor, dansator si fost model american. In tinerete el a lucrat ca stripper intr-un club de noapte, inainte de a deveni model si apoi actor profesionist. S-a remarcat in filme cu succes de casa precum "Dansul dragostei/ Step Up" (2006), "G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei/ G.I. Joe: The Rise of Cobra" (2009), "Dragul meu John/ Dear John" (2010), "Juramantul/ The Vow" (2012), "21 Jump Street - O adresa de pomina" (2012) si "Mike meseriasu'/ Magic Mike" (2012), de Steven Soderbergh, un film inspirat din cariera lui de stripper.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.