Printul Harry opteaza pentru un stil de viata sanatos inainte de nunta, logodnica sa, fosta actrita Meghan Markle, fiind "responsabila" pentru schimbarile survenite in viata celui mai tanar fiu al printului Charles si al printesei Diana.

Numaratoarea inversa a inceput deja, avand in vedere ca pe 19 mai urmeaza sa aiba loc nunta nepotului reginei Elisabeta si se pare ca Printul Harry a inceput sa ia masuri pentru a mai pierde din greutate pana in ziua cea mare.

Presa britanica subliniaza ca viitoarea sa sotie a reusit sa-l convinga sa renunte la tigari si sa consume mai putin alcool.

"Nu-l vedeam niciodata fara o tigara intre degete iar fumatul este daunator pentru lichidul seminal. Nu este un secret pentru nimeni ca el isi propune deja sa aiba copii"
, a mentionat o prietena apropiata cuplului pentru Daily Mail.

Daca pana acum Printul Harry era iubitor de junk-food, intre timp, si-a reevaluat optiunile, gratie partenerei sale, care a apelat la ajutorul Gabrielei Peacock, o nutritionista membra a exclusivistului club al femeilor, Grace Belgravia, din care face parte si Meghan, noteaza antena3.ro.

Nu in ultimul rand, Printul Harry s-a inscris si la o sala selecta de sport din Chelsea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.