Actrita DuShon Monique Brown, cunoscuta pentru aparitiile din serialele "Chicago Fire" si "Prison Break", a incetat din viata la varsta de 49 de ani, informeaza The Hollywood Reporter.

"Anuntam cu tristete decesul indragitei actrite DuShon Monique Brown. Cunoscuta mai ales pentru interpretarea rolului Connie in serialul «Chicago Fire», a murit vineri dimineata, din cauze naturale

Suntem devastati de pierderea unui suflet bun si talentat. A fost o actrita de film, televiziune, reclame si voice-over care a incantat, de asemenea, pe scenele multor teatre din Chicago. Ea a daruit bucurie multor spectatori si ii va fi simtita lipsa. Cerem ca intimitatea familiei si apropiatilor ei sa fie respectata in aceste momente dificile", a spus Robert Schroeder, impresarul actritei.

"Familia «Chicago Fire» este devastata sa piarda un membru. Ii vom simti lipsa", a tinut sa-si exprime regretul si Dick Wolf, producatorul executiv al serialului.

Artista a murit la spitalul St. James din Olympia Field, Illinois, noteaza stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.