Celebrul cuplu de actori americani Justin Timberlake si Jessica Biel frecventeaza o clinica din New York, care le ofera un tratament inovator: crioterapia, constand in cufundarea intr-un bazin cu apa si gheata, relateaza online ziarul spaniol ABC.

Unul dintre cuplurile cele mai invidiate de la Hollywood, Justin Timberlake si Jessica Biel arata mereu perfect pe covorul rosu sau cand sunt invitati la vreun eveniment monden. Acum s-a aflat care este secretul lor: potrivit publicatiei Page Six, cantaretul si actrita americana recurg la crioterapie pentru a arata atat de bine.

Ambii urmeaza acest tratament care consta din cufundarea timp de trei minute intr-un bazin cu gheata, ceea ce implica, potrivit publicatiei newyorkeze, arderea a pana la 800 de calorii.

Justin Timberlake recurge la aceasta terapie si pentru a-si trata o leziune musculara dobandita in timpul repetitiilor pentru viitorul sau turneu. Costul unui tratament este de 600 de dolari pe luna si implica sedinte nelimitate, scrie Agerpres.

La randul sau, Jessica Biel foloseste crioterapia ca un element in plus al tratamentului sau de frumusete in care un rol fundamental il are yoga. Actrita practica de multi ani zilnic aceasta disciplina, despre care spune ca o ajuta sa faca fata provocarilor vietii si sa-si mentina totodata o piele neteda si luminoasa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.