Realizatorul de televiziune Dan Negru a transmis un mesaj dur dupa ce Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani.

"E ipocrita si mizerabila breasla mea! Il omagiaza azi in toate titlurile dar de multa vreme l-a ignorat total! Cand venea vorba de Andrei Gheorghe i se punea eticheta 'nu mai are public'! Prea destept, liber si citit pentru breasla asta, azi! Am vorbit cu Mile Carpenisan, trist, doborat si dat afara din breasla dar dupa moartea lui, aceeasi breasla il punea pe prima pagina. Pe Iosif Sava l-au dat afara din TVR si apoi, dupa moarte, i-au pus un bust pe coridoare. Mizerabila si ipocrita breasla!", a scris Dan Negru pe Facebook.

Citeste si:


"«Nu fi bou! Nu ma mai chema!» asa mi-a refuzat ultima data Andrei Gheorghe invitatia de a veni in show-ul meu! Eram in restaurantul Nobil din Chisinau, lucram amandoi pentru PrimeTV si il tot bateam la cap sa vina invitat la «Blonde» impreuna cu Vadim Tudor. Ma refuza mereu! Acolo, la Chisinau, cand voia sa nu pricep ce spune o rupea pe ruseste cu cei din jur! Cand a fost arestat pe motiv ca ar fi consumat droguri, PRO TV nu s-a dezis de el, mai mult de atat, bossul Pro, Adrian Sarbu l-a sustinut public. Cool, cu energie si lumina, fara ganduri negre", a mai scris, luni seara, Dan Negru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.