Avanpremiera speciala a filmului „Death Wish. Razbunarea” – cel mai nou si mai palpitant film de actiune distribuit de Forum Film Romania – a avut loc la Cinema City din AFI Cotroceni.

Filmul „Death Wish. Razbunarea” este distribuit de Forum Film Romania si a avut premiera pe 9 martie 2018.

Bruce Willis revine in forta la cinema, in rolul unui chirurg care devine un razbunator neindurator dupa ce sotia sa este ucisa, iar fiica sa intra in coma. El povesteste ca s-a raportat la transformarea personajului sau prin prisma rolului de parinte, ceea ce el, ca tata a cinci copii, poate intelege foarte bine. „Inainte sa am copii, rolul de parinte nu era o caracteristica a personajelor mele sau parte din filmele in care jucam. Acum e o componenta majora. Acest film te face sa te gandesti la cat de departe a-i putea sa mergi pentru a-i proteja pe cei dragi. Dupa ce familia sa este atacata, Paul Kersey nu mai poate tolera nicio persoana care incearca sa-i faca rau unui om inocent. Am incercat sa-i aratam publicului motivele si substratul actiunilor sale”, a spus actorul.

Astfel, Willis continua sa exploreze si sa-si exploateze multiplele fatete care il fac un actor de exceptie si un icon al filmelor americane de actiune. Elisabeth Shue, cea care interpreteaza rolul sotiei lui Kersey, spune: „Sa lucrez cu Bruce e un lucru pe care am vrut mereu sa il fac. Am urmarit multe dintre filmele sale de-a lungul anilor si il respect foarte mult ca actor. Am stiut ca o sa fie minunat sa lucrez cu el. Bruce este foarte convingator si charismatic.”

img

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.