Quentin Tarantino raspunde acuzatiilor aduse de actrita Uma Thurman, care a declarat ca a fost obligata sa faca o cascadorie riscanta, in timpul filmarilor pentru productia "Kill Bill". Regizorul a recunoscut ca a gresit, insa spune ca nu a fost vorba despre o cascadorie si nu a fortat-o sa intre in masina. 

”Sunt vinovat ca am pus-o in masina, dar nu in modul in care oamenii spun ca sunt vinovat de asta. Era vorba doar de condus. Nimeni nu a vazut-o ca pe o cascadorie. Poate ca trebuia sa o consideram asa, dar nu am facut-o. Sunt sigur ca atunci cand mi s-a atras atentia, am fost iritat si mi-am dat ochii peste cap. Insa, sigur nu am fost furios. I-am spus ca o sa fie totul OK. Ca drumul este drept. Ca totul este sigur. Nu a fost asa. Am gresit. Nu am fortat-o sa intre in masina. A condus pentru ca a avut incredere in mine. M-a crezut” a comentat Tarantino numind momentul - ”cel mai mare regret al vietii lui", potrivit stirileprotv.ro.

Uma Thurman l-a acuzat pe regizorul Quentin Tarantino ca a fortat-o sa conduca un autovehicul care se afla intr-o stare proasta de functionare, cu 100 km/ ora, pe un drum nisipos, lucru ce a cauzat un accident care i-a pus in pericol mobilitatea picioarelor, actrita a facut publice imaginile.

"Aveam volanul in burta, iar picioarele erau blocate sub mine. Am simtit durerea patrunzatoare si mi-am zis: Doamne, nu o sa mai merg niciodata", a declarat actrita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.