Zvonurile cu privire la o presupusa relatie amoroasa intre Brad Pitt si Halle Berry au aparut dupa ce actorii au fost vazuti luand masa impreuna la un restaurant, relateaza online ziarul spaniol La Vanguardia.

Potrivit tabloidului australian NW, inima lui Brad Pitt bate din nou pentru o femeie frumoasa, nimeni alta decat actrita Halle Berry. O sursa a declarat ziarului ca cei doi "au avut o serie de intalniri secrete intr-unul din bungalow-urile de la Hotel Bel-Air''.

''Este devreme pentru a spune (cu siguranta), dar pana acum lucrurile merg bine, iar Brad o considera absolut uimitoare", a adaugat sursa.

Potrivit acesteia, intre cele doua vedete de la Hollywood ar fi aparut o scanteie in urma cu doi ani, insa amandoi erau implicati atunci intr-o relatie. "Legatura exista. Brad este cu adevarat genul lui Halle, iar el o apreciaza foarte mult, astfel incat nu este surprinzator faptul ca au decis sa petreaca timpul impreuna".

Dupa despartirea de Angelina Jolie, actorului i s-au atribuit mai multe iubite cum ar fi, de exemplu, actrita franceza Marion Cotillard. Ultima relatie presupusa a lui Brad ar fi cea cu actrita Ella Purnell, mai tanara cu 32 de ani decat el si care a interpretat-o pe adolescenta Jolie in filmul "Maleficent". Insa, Purnell a dezmintit categoric aceasta relatie, scrie Agerpres.

Pana cand Brad Pitt si Halle Berry nu vor face un anunt oficial nu se va sti daca este vorba de o relatie amoroasa. Insa, totul pare sa indice ca la mijloc este o poveste de dragoste care ar putea deveni realitate, incheie La Vanguardia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.