Fosta prima doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, a dezvaluit joi, in prima aparitie televizata dupa ce a parasit Casa Alba anul trecut, ce se afla in cutia pe care a primit-o de la Melania Trump in timpul ceremoniei de investire, informeaza DPA.

Michelle Obama a spus ca darul pe care l-a primit pe treptele Casei Albe este ''o rama minunata''. Momentul a parut stanjenitor in timpul transmisiunii televizate pentru ca fosta prima doamna parea ca nu stie ce sa faca cu pachetul dupa ce Melania Trump i l-a inmanat.

''Ce trebuia sa fac cu cutia? Toata lumea plecase. Nimeni nu venea sa ia cutia'', a povestit fosta prima doamna.

Obama a mai spus ca ritmul vietii ei s-a linistit considerabil de cand a parasit Casa Alba impreuna cu familia.

''Ma scol cand vreau'', i-a spus Michelle Obama gazdei emisiunii, Ellen Degeneres, in timpul interviului. ''Suntem foarte bine, fetele sunt bine, Barack munceste, avem proiecte in derulare, suntem ocupati'', a adaugat aceasta.

Ellen a mai intrebat-o pe Obama cum ar trebui sa se poarte oamenii intr-o tara profund divizata de politica, scrie Agerpres.

''As incuraja telespectatorii, cetatenii, sa faca ceea ce facem in fiecare zi, sa ne iubim unul pe altul, sa avem grija unul de altul, sa dam dovada de empatie'', a spus Obama. ''Sa uitam lucrurile care se spun la Washington si care nu ne reprezinta'', a adaugat.

Familia Obama a hotarat sa ramana in Washington astfel incat fiica cea mica, Sasha, in varsta de 16 ani, sa poata termina scoala aici. Sora ei, Malia, de 19 ani, a inceput facultatea nu cu mult timp in urma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.