Actrita Jessica Alba in varsta de 36 de ani a adus pe lume un al treilea copil, un baietel care va purta numele Hayes, transmite agentia de stiri UPI.

"Hayes Alba Warren, tu stii cu siguranta cum sa suni la usa noului an! Ai venit pe lume cu cateva zile mai devreme, dar nu puteam fi mai fericiti. Mama ta este cea mai puternica femeie pe care o cunosc... esti atat de norocos sa o ai alaturi de tine. Ai doua surori uimitoare care deja te adora si stiu ca vei fi recunoscator sa le ai alaturi de tine

In prima ta zi de viata, promit sa te iubesc, sa te venerez si sa-ti asigur o cutie cu nisip plina de visuri pe care sa le explorezi. Bun venit in familie dragul meu copil Hayes! 12/31/2017", a scris pe Instagram Cash Warren, sotul actritei, potrivit digi24.ro.

La randul sau, Jessica Alba a scris, pe aceeasi retea de socializare: "Hayes Alba Warren 12/31/17. Cel mai bun dar pentru a intra in Noul An!! Cash si cu mine ne simtim atat de binecuvantati. Haven si Honor sunt deja obsedate de noul lor fratior".

Jessica Alba a devenit cunoscuta mai ales datorita aparitiei in filmele "Sin City/ Frank Miller's Sin City" si "Sin City: Am ucis pentru ea/ Sin City: A Dame to Kill For". A mai jucat in pelicule precum "O familie de cosmar/ Little Fockers", "Ucigas in mine/ The Killer Inside Me", "Cum sa evadezi de pe Pamant/ Escape from Planet Earth" si "Machete: Ucigas meserias/ Machete Kills".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.