Melania Trump, Prima Doamna a Statelor Unite, i-a dezvaluit lui Katie Rogers, jurnalista la New York Times, numele serialului sau preferat, care se dovedeste o alegere de natura sa dea frisoane, noteaza miercuri Le Figaro.

Intr-un articol din New York Times intitulat ''Kimmel, Covfefe, 'Wonder Woman': Washington on Pop Culture in 2017'' si publicat marti, jurnalista Katie Rogers dezvaluie o marturisire surprinzatoare a Melaniei Trump. Intervievata de colegul sau Patrick Healy, jurnalista spune ca ''serialul preferat'' al Primei Doamne este ''How to Get Away with Murder'', povestea unei avocate dure, care isi invata studentii cum sa-i apere pe ucigasi pana cand devin chiar ei implicati intr-o crima. O intriga care, speram, nu reflecta eventualele aranjamente indoielnice de la Casa Alba, comenteaza Le Figaro, potrivit Agerpres.

Serialul cu tematica judiciara nu este singura emisiune de televiziune care a captat interesul Primei Doamne a SUA. Desi nu o intereseaza in mod special emisiunile de tip ''reality show'' - cu toate ca Donald Trump a fost vedeta unei astfel de emisiuni, ''The Apprentice'', intre 2004 si 2017 - Melania Trump ''apreciaza'' de asemenea serialul ''Empire'', o preferinta care dezvaluie multe, potrivit lui Katie Rogers.

''Empire este o drama bogata, excentrica,'' explica jurnalista. ''Care iti propune o evadare din realitate. Cu personalitati impresionante, de asemenea. Iar acest lucru este interesant din punctul de vedere al unei Prime Doamne care nu este in lumina reflectoarelor, dar este inconjurata de personalitati importante.''


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.