Eva Longoria, in varsta de 42 de ani, va deveni mama pentru prima oara. Actrita si sotul sau, Jose Baston, urmeaza sa aiba un fiu, transmite hollywoodreporter.com.

Eva Longoria si sotul sau in varsta de 49 de ani s-au casatorit in mai 2016 in Mexic, cei doi fiind impreuna din noiembrie 2013.

Baston mai are patru copii - doua fete si doi baieti - cu fosta sa sotie, Natalia Esperon: Natalia, Mariana, Sebastian si Jose Antonio.

Eva Longoria a mai fost casatorita de doua ori. Ea a obtinut divortul de sotul ei, jucatorul de baschet Tony Parker, in ianuarie 2011, dupa ce acesta a recunoscut ca a inselat-o.

Eva Longoria a devenit celebra gratie personajului Gabrielle Solis, insa s-a mai facut remarcata si in comedia "Numai peste cadavrul ei / Over Her Dead Body", in "For Greater Glory: The True Story of Cristiada", “Telenovela”, “Devious Maids”. De asemenea, actrita a asigurat vocea unui personaj din animatia "Arthur Christmas" (2011).

Citeste si: 10+ imagini care dovedesc ca la 42 de ani Eva Longoria arata mai bine decat in serialul "Neveste disperate"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.