Ed Sheeran are doi ani de cand nu mai foloseste telefonul mobil si sarbatoreste acest moment, printr-o postare pe contul sau oficial de Instagram, in care explica si motivul. 

Artistul international a postat, in urma cu doi ani, pe pagina sa de Instagram un mesaj in care marturiseste ca renunta la telefonul mobil. Zilele acestea, Ed Sheeran sarbatoreste doi ani de cand mesajul a fost postat pe reteaua sociala.

"Simt ca viata este despre echilibru, iar viata mea nu era asa. Renuntarea la el (telefon, n.red.) a echilibrat-o, in mod destul de ciudat”
, a povestit artistul, potrivit Stirileprotv.ro.

Sheeran si-a inchis si contul de Twitter in luna iulie a acestui an, aratandu-se extrem de afectat de comentariile rautacioase postate de unele persoane.

"Am cumparat un iPad, folosesc e-mail-ul si este cu mult mai putin stres. Nu ma trezesc dimineata si trebuie sa raspund la 50 de mesaje ale unor oameni care solicita lucruri. E ca si cum m-am trezit si beau o ceasca de ceai”, povesteste el.

2 years since I ditched my phone x

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.