Palatul Kensington a anuntat data la care se vor casatori Printul Harry si Meghan Markle.

Cei doi urmeaza sa se casatoreasca pe data de 19 mai 2018, iar nunta va avea loc la Castelul Windsor, scre digi24.ro.

In luna noiembrie a acestui an, reprezentanti ai Casei Clarence au anuntat ca Printul Harry se va casatori cu Meghan Markle. Dupa nunta, cuplul va locui la Nottingham Cottage din Palatul Kensington. Cei doi au o relatie din iulie 2016, iar intr-un interviu acordat Vanity Fair, Markle spunea, referindu-se la relatia lor: "Suntem doi oameni cu adevarat fericiti si indragostiti".

Citeste si: 9 reguli pe care Meghan Markle va trebui sa le respecte dupa ce va deveni ducesa

Meghan Markle, in varsta de 36 de ani, este o actrita americana nascuta in Los Angeles. A devenit cunoscuta gratie rolului Rachel Zane din serialul de televiziune "Suits" si s-a remarcat apoi si in "Fringe". S-a casatorit cu managerul Trevor Engelson in 2011, insa cei doi s-au despartit in mai 2013 si au divortat in cursul aceluiasi an.

Printul Harry, nascut pe 15 septembrie 1984, este cel mai tanar fiu al printului Charles si al printesei Diana. In prezent, printul Harry ocupa locul al cincilea in ordinea de succesiune la tronul britanic, dupa tatal lui, fratele mai mare - printul William - si cei doi copii ai acestuia - printul George si printesa Charlotte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.