Dupa ce actrita Salma Hayek a sustinut ca a fost hartuita si amenintata de fostul producator Harvey Weinstein, colegul ei de platou, Antonio Banderas sustine ca o crede pe prietena sa alaturi de care a jucat in mai multe pelicule.

"Sunt socat si profund intristat in fata teribilelor fapte pe care draga mea prietena Salma Hayek le-a facut publice despre Harvey Weinstein. Integritatea, sinceritatea ei ca femeie si ca profesionista ma fac sa-i dau crezare cuvintelor ei", a scris Antonio Banderas pe Facebook.

Salma Hayek a vorbit despre experienta colaborarii cu Harvey Weinstein la filmarea peliculei "Frida" (2002), potrivit ziaruldeiasi.ro. "Am refuzat sa fac un dus cu el. Am refuzat sa il las sa ma priveasca in timp ce faceam dus. Am refuzat cand a vrut sa-mi faca un masaj. Am refuzat sa-mi faca un prieten de-al lui masaj. L-am refuzat cand a vrut sa-mi faca sex oral. L-am refuzat cand mi-a propus sa ma priveasca dezbracata alaturi de alta femeie", se arata intr-o confesiune publicata in New York Times. Weinstein i-ar fi spus la un moment dat: "Te voi omori, sa nu crezi ca nu pot".

Antonio Banderas a jucat in mai multe filme alaturi de frumoasa actrita Salma Hayek printre care se numara: "Desperado", "A fost odata in Mexic - Desperado 2", "Patru camere", "Frida", "Spy Kids 3-D: Sfarsitul jocului".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.