Cantaretul portughez Salvador Sobral, castigatorul concursului Eurovision 2017, a fost supus vineri unui transplant de inima la spitalul Santa Cruz din Lisabona.

Operatia a fost un succes, iar Salvador Sobral se simte bine. Procesul de recuperare va fi lung, dar artistul de 27 de ani va putea sa-si continue viata in mod normal.

Cantaretul a fost internat in luna septembrie la spital si astepta o inima compatibila pentru a putea fi supus unui transplant. Cand a aflat ca va fi operat, el i-a urat succes medicului sau si l-a rugat sa puna muzica clasica in timpul interventiei, a dezvaluit sambata chirurgul, potrivit news.ro, citat de Digi24.

Primele cuvinte ale artistului dupa ce s-a trezit din operatie au fost de recunostinta catre echipa de medici, potrivit postului TVI.

Salvador Sobral s-a lansat in 2009, cand a participat la programul de televiziune similar formatului „American Idol”. Nu s-a impacat cu explozia mediatica si chiar a renuntat sa mai cante. Dupa opt ani, insa, Sobral a reusit sa castige concursul Eurovision.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.