O adolescenta in varsta de 15 ani din Constanta a mintit ca a fost violata de tatal ei, doar ca sa se razbune pe el. Tanara le-a declarat politistilor ca a fost agresata sexual, dar anchetatorii au descoperit ca fata avea probleme psihologice. 

Minora in varsta de 15 ani a anuntat politia joi dimineata, povestind ca a fost violata in repetate randuri de tatal sau. Parintii au cerut politistilor ca fata sa fie examinata medico-legal.

„Minora a fost prezentata la Serviciul de Medicina Legala unde s-a stabilit faptul ca cele reclamate nu se confirma”, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, potrivit Libertatea.ro.

Anchetatorii au ajuns la concluzia ca fata sufera de probleme psihologice si motivul pentru care a declarat politistilor ca a fost violata de tatal sau a fost razbunarea.

"Cercetarile sunt continuate de catre politistii constanteni sub aspectul savarsirii infractiunii de «inducere in eroare a organelor judiciare»“, informeaza IPJ Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.