Pamela Anderson este de parere ca victimele producatorului hollywoodian Harvey Weinstein, acuzat de hartuire si agresiune sexuala, "stiau in ce se implicau". 

Vedeta a vorbit despre acest subiect in cadrul unui interviu pentru emisiunea "Today Show", difuzata de NBC. In cadrul aceluiasi interviu, Anderson a vorbit si despre abuzurile sexuale pe care le-a trait in copilarie.

"Am invatat sa nu ma mai pun in astfel de situatii. Cand am ajuns la Hollywood, sigur, am avut foarte multe oferte sa dau auditii in privat si alte astfel de invitatii care nu aveau sens. Nu intri singura intr-o camera de hotel. Daca cineva iti deschide usa si este imbracat intr-un halat de baie, pleci. Sunt lucruri care tin de ratiune. Insa, stiu ca Hollywood este foarte seducator, iar oamenii vor sa devina celebri si uneori crezi ca vei fi in siguranta cu un adult in incapere”, a spus actrita, potrivit Digi24.ro.

In ceea ce priveste experienta proprie cu Weinstein, Pamela Anderson a spus ca nu a fost surprinsa de acuzatiile lansate la adresa lui. "Cred ca stia toata lumea ca intalnirile private cu anumiti producatori si anumite persoane de la Hollywood sunt de evitat. Stii in ce te implici atunci cand te duci singur sau singura intr-o camera de hotel”.

In urma cu trei ani, actrita vorbea despre propriile sale experiente de abuz sexual. Cand avea doar sase ani, a fost agresata de o dadaca, iar la 12 si la 16 ani a fost violata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.