Dupa ce Meghan Markle si Printul Harry si-au anuntat logodna, actrita a luat o decizie importanta, informeaza Reuters.

Meghan Markle a anuntat ca va parasi serialul "Suits". Ea a incheiat toate filmarile pentru sezonul sapte, care va fi difuzat anul viitor.

"Ii felicitam pe Meghan Markle si Printul Harry pentru logodna lor. Meghan a facut parte din familia noastra timp de sapte ani si a fost o bucurie sa lucram cu ea. Ii multumim pentru pasiunea incontestabila si dedicarea de care a dat dovada pentru «Suits» si ii uram toate cele bune", au anuntat USA Network si Universal Cable Productions, potrivit stirileprotv.ro.

Printul Harry si Meghan Markle si-au anuntat logodna luni. Nunta este programata sa aiba loc primavara viitoare, iar cuplul va locui la Nottingham Cottage din Palatul Kensington.

Meghan Markle s-a nascut pe 4 august 1981, in Los Angeles. A absolvit Northwestern University School of Communication din Illinois. A devenit cunoscuta gratie rolului Rachel Zane din serialul de televiziune "Suits" si s-a remarcat apoi si serialul "Fringe". S-a casatorit cu managerul Trevor Engelson in 2011, insa cei doi s-au despartit in mai 2013 si au divortat in august 2013.

Printul Harry
, nascut pe 15 septembrie 1984, este cel mai tanar fiu al printului Charles si al printesei Diana. In prezent, printul Harry ocupa locul al cincilea in linia de succesiune la tronul britanic, dupa tatal lui, fratele mai mare - printul William - si cei doi copii ai acestuia - printul George si printesa Charlotte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.