Mirabela Dauer a transmis un mesaj emotionant dupa moartea celor doua mari actrite Stela Popescu si Cristina Stamate.

"Of, Doamne!! Atatia oameni buni au plecat la tine anul asta... Eu stiu ce bune prietene erau Stela si Cristina, eu stiu cata grija a avut, din toate punctele de vedere, Stela de Cristina in toata perioada grea in care boala a tintuit-o la pat... eu mai stiu ca exista o randuiala si ca fiecare dintre noi are destinul scris acolo in cartea secreta dar mi-e atat de greu...Mi-e sufletul zdrobit si insangerat!

Cu siguranta Cristina a vrut sa nu-si lase prietena singura si sa o urmeze dincolo de stele. O sa-mi lipsiti tare mult si ma rog la bunul Dumnezeu sa va dea linistea acolo langa el. Calauzestele drumul catre tine, Doamne si da-ne noua, celor ramasi, puterea de a merge mai departe! Si astazi a cazut cortina...

Drum bun, Cristina! Drum bun, Stela! Ramaneti vesnic in sufletul meu...", a scris Mirabela Dauer pe Facebook.

Actrita Cristina Stamate a murit luni, 27 noiembrie, in spitalul Floreasca, unde era internata de cateva zile. Cristina Stamate avea 71 de ani si, in ultimul an, a avut mai multe probleme de sanatate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.