Corina Chiriac a venit, vineri seara, la teatrul "Constantin Tanase", pentru a-i aprinde o lumanare si a-i aduce un omagiu celei care a fost Stela Popescu. Ea a evocat cu caldura momentele de neuitat pe care le-a trait alaturi de actrita, dar si de alti colegi de breasla.

In timp ce vorbea despre Stela Popescu si despre momentele petrecute alaturi de aceasta, Corina Chiriac a inceput sa planga, fiind foarte afectata de decesul acesteia.

"Se duce o epoca lunga si frumoasa care nu e doar a tineretii mele, e a unei epoci pe care noi am trait-o altfel decat o vedeti voi, nu a fost nici asa de neagra si nici asa de roz (...) Imi pare enorm de rau”,
a spus Corina Chiriac.

Puteti vedea interviul cu artista in videoclipul de mai jos.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.