Trupul neinsufletit al Stelei Popescu a fost adus vineri, la Teatrul „Constantin Tanase”, unde mai mult de o suta de persoane asteptau sa ii aduca un omagiu artistei care a murit joi, la varsta de 81 de ani.

Cortegiul a ajuns in jurul orei 14.40, in aplauzele celor stansi in fata teatrului, multi dintre ei cerand politistilor sa opreasca circulatia „in semn de respect”.

Trupul neinsufletit al Stelei Popescu a fost depus in foaierul Salii Savoy, unde admiratorii, prietenii si colegii i-au adus flori si si-au luat ramas bun de la actrita.

Intre cei prezenti la Teatrul „Constantin Tanase” se numara Alexandru Arsinel, prietenul si partenerul de scena pentru mai bine de patru decenii al regretatei actrite, Vasile Muraru, Stefan Banica Jr. si Emilia Popescu, Gabriel Cotabita, Laurentiu Damian si Victor Illa.

Afisele spectacolelor teatrului, expuse pe fatada cladirii, au fost inlocuite cu fotografii ale Stelei Popescu. Numeroase candele au fost aprinse.

Admiratori ai artistei au inceput sa se adune in fata teatrului inca de la ora 11.00. „A fost un om deosebit, un talent. A fost iubita de foarte multa lume. Ramane un gol imens. Ne facea sa uitam de toate necazurile si pe vremea lui Ceausescu", a spus o admiratoare a actritei. „Am vazut-o la televizor. Nu prea merg la teatru. I-am apreciat energia si pofta de viata", s-a exprimat o alta.

Cei care doresc sa ii aduca un omagiu o pot face vineri, pana la ora 22.00, la Teatrul „Constantin Tanase”, iar sambata, incepand cu ora 09.00, pana cand va fi dusa la capela Manastirii Cernica.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.