Actrita Oana Pellea s-a declarat siderata de faptul ca nicio persoana din public, de la ultima aparitie a Stelei Popescu, cu doar doua zile inainte sa moara, nu a remarcat faptul ca actrita dadea semnele unui accident vascular.

In urma cu trei zile, actrita Stela Popescu a participat la evenimentul "Gala femeilor de succes 2917", unde a fost chemata sa ridice un premiu, in aplauzele celor prezenti. Actrita a urcat pe scena ajutata si a tinut un discurs incoerent, era agitata si avea o expresie nefireasca, iar cand i s-a inmanat premiul l-a scapat din mana fara sa observe.

Nimeni nu si-a dat insa seama ca este ceva in neregula. Stela Popescu si-a incheiat discursul inteligibil in aplauzele celor prezenti si a coborat de pe scena, iar mai tarziu a plecat acasa singura, cu un sofer.

Uimita de nepasarea celor din jur, dar si ignoranta celor prezenti la respectivul eveniment, actrita Oana Pellea a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook.

"Stela Popescu a trait o viata pe scena. A inceput sa moara tot pe scena in fata publicului. Publicul nu a inteles ca Stela murea, putin cate putin, in fata lui. Publicul a aplaudat... Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus-o nimeni la spital chiar daca era mai mult decat evident ca are nevoie de ajutor. Nimeni. Nici din public... nici dintre organizatori. Stela s-a retras, s-a dus acasa si a murit. Nu judec pe nimeni. Mi se pare doar incredibil ca nimeni din sala nu a inteles ca incepuse sa moara acolo in fata lor... Doamne, cat de nepasatori, indiferenti si grabiti trecem unii pe langa altii...Cu toata incoerenta, Stela a spus ca e zapacita, ca mai bine nu venea decat sa fie vazuta in halul asta, ca nu stie nici cu ce s-a imbracat... Stela a spus... nimeni nu a ascultat o cu atentie... pentru ca nu ne mai vedem, ascultam, respectam demult unii pe altii".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.