Actrita Uma Thurman, care a colaborat cu Harvey Weinstein la mai multe pelicule, inclusiv la cele din franciza "Kill Bill" si "Pulp Fiction", i-a transmis un mesaj producatorului.

"O Zi a Recunostintei fericita tuturor! (cu exceptia ta, Harvey si a conspiratorilor tai nemernici- ma bucur ca lucrurile merg incet - nu meriti un glont)", a scris vedeta pe Instagram, care a tinut sa precizeze ca este recunoscatoare pentru ca este in viata, pentru cei pe care ii iubeste si cei care iau apararea altora, scrie hotnews.ro.

Scandalul "Weinstein"
a inceput pe 5 octombrie, dupa ce The New York Times si The New Yorker au publicat articole in care mai multe femei il acuzau pe producator de hartuire sexuala. Intre ele, Ashley Judd, Gwyneth Paltrow si Angelina Jolie, Cara Delevingne, fotomodele si angajate ale lui Harvey Weinstein. In plus, alte femei, intre care se numara Rose McGowan, il acuza de viol. Weinstein, in varsta de 65 de ani, sustine ca orice relatie sexuala a fost consimtita.

Uma Thurman, nascuta pe 29 aprilie 1970, este o actrita americana care si-a inceput cariera lucrand ca model profesionist. A jucat roluri principale in filme apartinand unor genuri diferite, precum comedii romantice, drame, SF-uri si pelicule de actiune. Dupa rolul din ”Legaturi periculoase” (1988), a devenit cunoscuta pe plan international in 1994 cu rolul din filmul ”Pulp Fiction”, regizat de Quentin Tarantino, pentru care a fost nominalizata la Oscar, BAFTA si Globul de Aur.

Pe parcursul anilor 1990 a jucat in alte cateva filme de succes, precum ”Cine pe cine iubeste/ The Truth About Cats and Dogs”, ”Gattaca”, ”Batman si Robin” si ”Mizerabilii/ Les Miserables”.

A castigat un Glob de Aur pentru rolul interpretat in lungmetrajul TV ”Tensiune orbitoare/ Hysterical Blindness” (2002). Cariera ei a fost revitalizata atunci cand a reluat colaborarea cu regizorul Quentin Tarantino si a interpretat rolul principal in cele doua filme din seria ”Kill Bill”, care i-au adus alte doua nominalizari la Globul de Aur si o nominalizare la BAFTA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.