Actorul Alexandru Arsinel crede ca actrita Stela Popescu ar fi murit cu o zi in urma, spunand ca nu a mai raspuns la telefon atunci cand el a sunat-o.

Alexandru Arsinel a declarat, joi seara, ca, in opinia sa, actrita Stela Popescu a murit miercuri, nu joi.

"Azi dimineata am sunat-o sa-i spun ca avem o propunere de spectacol la Chisinau si n-a raspuns. Ea nu a mai raspuns de ieri, ea a murit de ieri (n.r miercuri). Ea de ieri a murit”, le-a declarat Alexandru Arsinel jurnalistilor aflati la locuinta actritei.

El a precizat ca la sfarsitul acestei saptamani era programat Festivalul ”Aurelian Andreescu”, care a fost suspendat, iar weekend-ul urmator Stela Popescu avea spectacol programat la Valencia, avand, de asemenea, programate o serie de spectacole in Romania cu piesele ”Aplauze, aplauze”, care ar fi marcat 40 de ani de activitate a cuplului Stela-Arsinel.

Era ultimul spectacol cu «Aplauze, aplauze». Acum imi dau seama cum l-a programat ca urma sa primim niste trofee de la Primaria Generala si dupa aia, spectacolul, a doua zi, «Stela», spectacol pe care l-a montat pentru aniversarea a 80 de ani ai ei”, a spus Alexandru Arsinel.

"A fost un om extraordinar. Atat trebuie sa stiti”, a adaugat actorul.

Stela Popescu va fi inmormantata duminica, la Cernica

Actrita Stela Popescu va fi inmormantata duminica la cimitirul din Cernica, iar vineri, in jurul pranzului, trupul neinsufletit va fi depus la Teatrul de Revista "Constantin Tanase”.

Stela Popescu va fi inmormantata alaturi de sotul actritei, Puiu Maximilian.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.