Cantareata si compozitoarea Margareta Paslaru, impresionata de vestea mortii Stelei Popescu, a declarat pentru News.ro ca actrita, „o mare personalitate”, nu va muri niciodata, ci va ramane prin arta ei.

Am auzit si nu imi vine sa cred. Am crezut ca este o gluma de prost gust... La vitalitatea ei... Doamne, vara de vara la Boema impreuna... Nu stiam ca este bolnava sau ca s-a intamplat ceva. O mare artista!”, au fost primele cuvinte ale Margaretei Paslaru, potrivit News.ro.

Artistele au colaborat recent, pentru un proiect muzical initiat de Margareta Paslaru.

Am colaborat recent, cand ea a cantat o compozitie proprie pentru albumul «Stelele filmului canta» in beneficiul actorilor cu probleme de sanatate. Cred ca mari personalitati ca ea nu dispar, nu mor niciodata. Ea va ramane prin arta ei”, a mai spus Margareta Paslaru.

Joi, actrita Stela Popescu a fost gasita fara viata in locuinta sa, iar echipajul SMURD sosit la fata locului a constatat decesul.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.