Artistul britanic Morrissey a vorbit intr-un interviu acordat Spiegel despre scandalul hartuirilor sexuale de la Hollywood si a precizat ca acuzatiile aduse Kevin Spacey nu „suna prea credibil” si ca actorul este „atacat fara niciun rost”.

El a pus sub semnul intrbarii definitia hartuirii in aceste vremuri. Desi condamna orice fel de abuz sezual, el sustine ca „persoana despre care se spune ca este victima e doar dezamagita” si ca „daca totul mergea bine si le-ar fi oferit o cariera, ei nu ar fi vorbit despre asta”.

Vorbind despre cazul Spacey, Morrissey a spus: „Din cate stiu, era intr-un dormitor cu un baiat de 14 ani. Kevin Spacey avea 26, baiatul 14. Unii s-ar intreba unde erau parintii baiatului. Altii, daca baiatul nu stia ce urma sa se intample”.

„Nu stiu despre voi, dar in tineretea mea nu am fost niciodata intr-o astfel de situatie. Niciodata. Eram mereu constient de ce s-ar putea intampla. Cand te afli in dormitorul cuiva, trebuie sa fii constient unde te poate duce asta. Din acest motiv nu suna prea credibil pentru mine. Mi se pare ca Spacey a fost atacat fara niciun rost”, citeaza NME.

Steven Patrick Morrissey, nascut pe 22 mai 1959, a format, impreuna cu Johnny Marr trupa The Smiths, care a activat intre anii 1982 - 1987. Considerata una dintre cele mai importante formatii new-wave ale perioadei, The Smiths a devenit „un grup-cult”, bazandu-si succesul pe textele lui Morrissey.

El si-a inceput cariera solo in 1988, cand a lansat primul disc sub nume propriu, „Viva Hate”. In total a lansat 10 albume solo de studio, cel mai recent datand din 2014 - „World Peace Is None of Your Business”. Morrissey a concertat la Sala Palatului din Bucuresti, in octombrie 2015.

Mai multe acuzatii de hartuire la adresa lui Kevin Spacey

La finalul lunii octombrie, actorul Anthony Rapp, cunoscut din serialul „Star Trek: Discovery”, l-a acuzat pe Kevin Spacey ca l-a „sedus” cand el avea varsta de 14 ani. El a publicat un mesaj pe retelele de socializare in care dezvaluia ca actorul Kevin Spacey l-a hartuit sexual la o petrecere care a avut loc in 1986. In aceeasi zi, Spacey a raspuns cu un mesaj de scuze si a anuntat ca de mai multi ani a ales sa traiasca viata ca un barbat homosexual. El a precizat ca nu isi aminteste incidentul.
Citeste si:
Kevin Spacey a scapat de acuzatii intr-un caz de agresiune, dupa ce...
Kevin Spacey a scapat de...

De asemenea, actorul mexican Roberto Cavazos si regizorul american Tony Montana il acuza pe Kevin Spacey de hartuire sexuala. La fel si alti doi barbati. Ei sustin ca actorul i-a atins fara consimtirea lor si ca a avut un comportament nepotrivit.

Compania Netflix (NFLX.O) a transmis ca este „foarte alarmata” in urma acuzatiilor aduse lui Spacey si ca sezonul al saselea al serialului „House of Cards”, in care el joaca rolul principal, va fi si ultimul. Productia celui de-al saselea sezon a fost oprita „pana la noi ordine”.

International TV Academy a anuntat apoi ca ii retrage actorului Kevin Spacey premiul onorific International Emmy Founders, pe care el urma sa il primeasca la gala din 22 noiembrie.

Reprezentantii teatrului Old Vic din Londra, unde Kevin Spacey a lucrat timp de 11 ani, au transmis ca au fost „consternati” de acuzatii. Institutia veche de 200 de ani i-a indemnat pe toti cei care au legatura cu Old Vic sa faca dezvaluiri, garantand confidentialitatea.

Compania care il reprezenta pe Kevin Spacey, CAA, a incetat colaborarea cu el, scrie News.ro.

Citeste si:
Care au fost cele mai grele momente din cariera Andrei: „Mă...
Care au fost cele mai grele...
Scotland Yard a inceput o investigatie in legatura cu acuzatiile de hartuire sexuala aduse lui Kevin Spacey de un tanar britanic aspirant la actorie, in urma cu 10 ani.

Netflix a anuntat ca inceteaza colaborarea cu Kevin Spacey, actorul fiind concediat din serialul ”House of Cards”, potrivit companiei producatoare a show-ului, Media Rights Capital.

Netflix a decis, de asemenea, sa anuleze lansarea filmului „Gore”, produs de Spacey si in care actorul urma sa interpreteze rolul principal. Filmul se afla in postproductie.

Regizorul Ridley Scott si producatorii dramei „All the Money in the World”, al carei protagonist era Spacey, au decis sa refilmeze lungmetrajul cu Christopher Plummer in rol principal.

Kevin Spacey, nascut pe 26 iulie 1959, este un cunoscut actor american de teatru, televiziune si cinema. Considerat unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale, starul hollywoodian castigat doua premii Oscar, pentru rolurile interpretate in filmele ”Suspecti de serviciu/ The Usual Suspects” (1995) si ”American Beauty” (1999). A jucat in filme precum „Se7en”, „LA Confidential”, K-Pax” si „The Men Who Stare at Goats”. Din 2013, joaca rolul principal in serialul „House of Cards”.

Citeste si:
Irina Rimes se pregătea pentru o altă carieră. Cum a ajuns să facă...
Irina Rimes se pregătea...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.