Actrita Meryl Streep a declarat, in cadrul unui discurs despre violenta impotriva femeilor, ca in tinerete a fost batuta atat de rau incat a trebuit sa se prefaca moarta. 



„Stiu cate ceva despre adevarata teroare. In cele doua dati cand am fost amenintata si am fost nevoita sa indur violenta fizica, am invatat niste lucruri pe care nu le-as fi invatat altfel; am fost norocoasa ca m-au ajutat instinctele”, a spus Meryl Streep, intr-un discurs sustinut la un eveniment din New York, potrivit Stirileprotv.ro.

Cunoscuta actrita a povestit cum, intr-un caz, a fost nevoita sa se prefaca moarta.

„Intr-unul din cazuri, m-am prefacut moarta si am asteptat ca loviturie sa se opreasca. A doua oara, am vazut cum altcineva era abuzata si am luat-o razna. M-am dus dupa agresor. Intrebati-o pe Cher, era si ea acolo. A fost un miracol ca individul a fugit. Aceste evenimente m-am schimat complet, pentru ca femeile descopera ceva atunci cand ajung in situatii periculoase. Atunci cand ajungem in astfel de situatii, avem in spate dezavantajele a sute de ani si, din cauza vulnerabilitatilor noastre, anticipam pericolul, ne asteptam la el, suntem in alerta. Se spune ca avem un auz mai fin, un miros mai bun, obervam detaliile, ce poarta oamenii, trasaturile lor. Acest lucru este foarte util in jurnalismul de investigatie, dar si in actorie”, a mai spus Streep.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.