Sylvester Stallone este acuzat ca a agresat sexual si amenintat o adolescenta, in 1986, pe cand se afla in Las Vegas. Actorul neaga informatiile aparute in presa, spunand ca este o poveste „ridicola”.

O adolescenta in varsta de 16 ani a anuntat politia din Las Vegas, in 1986, ca a fost agresata sexual de Sylvester Stallone si garda lui de corp, dar s-a renuntat la caz, cand ea a refuzat sa depuna plangere.

Daily Mail a publicat aceasta poveste, iar un reprezentant al lui Stallone a transmis: „Aceasta este o poveste ridicola, categoric falsa. Nimeni nu stia despre aceasta poveste pana sa fie publicata astazi (joi, n.r.), inclusiv domnul Stallone. Niciodata nu a fost contactat de autoritati sau de altcineva in legatura cu aceasta problema”.

Politia a remarcat intr-un raport care dateaza din 1986, obtinut de Deadline, ca in timpul interogarii tinerei, al carei nume nu a fost dezvaluit, ea a devenit agitata de mai multe ori, „plangand si suspinand”, pe masura ce dadea detalii despre incident. Intrebata daca vrea sa depuna plangerea ea a refuzat, spunand ca a fost prea „umilita si stanjenita”.

Un purtator de cuvant al Politiei din Las Vegas a declarat pentru The Hollywood Reporter ca raportul „pare sa fie real”, luand in calcul stilul in care este intocmit si felul in care arata. Totusi, el nu a fost inregistrat oficial.

Adolescenta a spus ca incidentul a avut loc in iulie 1986, la hotelul Las Vegas Hilton, unde Stallone filma „Over the Top”. Cand l-a intalnit, ea i-a cerut un autograf si un sarut pe obraz. Potrivit raportului, el a semnat o fotografie si i-a spus ca ii va da alta data un sarut „pe care nu-l va uita”. Ziua urmatoare, ea s-a intors pe platourile de filmare cu o alta fotografie si s-a intalnit cu garda de corp a actorului, Mike De Luca. Au discutat putin, iar De Luca a intrebat-o ce ar face daca Stallone ar incerca sa o seduca. „I-as pasa inapoi”, a spus ea. Garda de corp i-a dat cheia de la o camera de hotel, scrie News.ro.

Citeste si:
Culiță Sterp, primele declarații după ce a fost acuzat că a ucis un...
Culiță Sterp, primele...

Ea a mers la hotel in aceeasi noapte, unde a urcat in camera cu Stallone. Actorul i-a propus, dupa ce tanara acceptase sa faca sex cu el, sa li se alature un al doilea barbat. Adolescenta a refuzat, insa Stallone l-a adus si pe De Luca.

Reclamanta a sustinut in fata politiei ca a fost fortata sa faca sex cu cei doi si ca Stallone a amenintat-o ca o va bate daca va spune cuiva.

In Nevada, varsta minima pentru consimtirea unui act sexual este de 16 ani. Desi fusese de acord sa intretina relatii cu actorul, ea nu a consimtit sa faca sex cu De Luca, garda de corp, care a fost ucis de politie in 2013, dupa un accident minor de trafic, in Callifornia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.