Thor (Chris Hemsworth) – Zeul Tunetului, aparatorul Asgard-ului si cel mai aratos super-erou Marvel – s-a reintors in cinematografe in „Thor: Ragnarok”, cea mai amuzanta parte a francizei. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre noul film din Universul Marvel.

Filmul „Thor: Ragnarok” este distribuit de Forum Film Romania si este disponibil in cinematografele din toata tara, in format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D si Dolby Atmos.

1. Taika Waititi nu este doar regizorul filmului, el joaca si rolul unui nou personaj CGI din Universul Cinematografic Marvel, pe nume Korg. Acest personaj a aparut in benzile desenate in 1962. Waititi este cunoscut pentru faptul ca are si roluri in filmele pe care le regizeaza.

2. Hela, interpretata de Cate Blanchett, este unul dintre cei mai de temut inamici din benzile desenate, fiind si primul personaj negativ feminin din filmele Studiourilor Marvel.

3. Platourile construite pentru a ilustra Asgard Piazza si planeta Sakaar au impreuna marimea a doua stadioane de fotbal american. Acestea au fost construite in aproximativ 4 luni de o echipa de pana la 450 de oameni.

4. Mayers Rubeo, un veteran in designul de costume („Avatar”, „Warcraft”, „The Great Wall”) a produs peste 2.500 de costume originale pentru acest film, iar toate materialele folosite pentru realizarea lor au provenit din Australia.

5. Un adolescent a stat o saptamana la locatia in care s-a filmat pelicula, in speranta ca il va intalni pe Tom Hiddleston, deoarece schitase un portret cu Loki si isi dorea sa ii daruiasca desenul. Producatorii au aranjat in cele din urma o intalnire, iar momentul a fost surprins de televiziunile locale.

6. In timpul filmarii unei scene intr-o zona mai salbatica a Australiei, echipa a fost intrerupta in momentul in care un piton a cazut din copacii bogati. Nimeni nu a fost ranit, iar sarpele a fost relocat de profesionisti, dar nu inainte ca membrii echipei sa imortalizeze momentul prin fotografii.

Citeste si:
Tily Niculae și-a început cariera la doar 16 ani. Cât de greu i-a...
Tily Niculae și-a început...

7. De multe ori, dimineata, foarte devreme, inainte ca membrii echipei sa ajunga pe platou, canguri salbatici au fost vazuti in apropierea platourilor Asgard si Sakaar.

8. In prima zi de filmare, un trib Maori local a initiat o ceremonie pentru a-i binecuvanta pe membrii echipei. Dupa 84 de zile de filmari, tribul s-a intors pentru a sustine o frumoasa ceremonie de incheiere a filmarilor pe teritoriul Australiei.

***
Despre Forum Film România
Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, Weinstein, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Citeste si:
Un fan Marvel a vazut "Avengers: Endgame" de 110 ori la cinema
Un fan Marvel a vazut...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.