Cele cinci membre ale grupului pop de succes din anii '90, Spice Girls, ar fi fost de acord sa se reuneasca in 2018 pentru un nou album si un show special de televiziune care ar fi difuzat anul viitor, potrivit unor surse, scrie nme.com.

Grupul pop britanic s-a format in 1994, iar inainte de a se destrama in 2000 avea inregistrate trei albume de studio. Cantaretele s-au reunit pentru un turneu live in 2007-2008. Ele au cantat la ceremonia din 2012 care a inchis Jocurile Olimpice de la Londra.

Potrivit unor surse, Mel B, Victoria Beckham, Emma Bunton, Mel C si Geri Halliwell s-au intalnit in secret pentru a discuta de o posibila revenire a grupului in vara anului viitor, scrie News.ro.

"Cele cinci sunt gata pentru o reunire in 2018", a declarat o sursa pentru The Sun. "Ele vor lucra la o serie de proiecte, care includ un album si un show TV care va celebra Spice Girls".

"Faptul ca Victoria a fost de acord este un succes pentru oricine implicat, mai ales ca ea era intotdeauna cea care impiedica reunirea", a adaugat sursa.

Grupul pop britanic Spice Girls a fost infiintat la Londra si a fost alcatuit din cantaretele si dansatoarele Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm si Geri Halliwell. Albumele acestui grup s-au vandut in peste 100 de milioane de copii pe plan mondial, iar trupa a devenit un veritabil fenomen mondial, cunoscut sub numele de ”Spice Mania”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.