Crime + Investigation® difuzeaza in exclusivitate un nou documentar, “Jo Frost si copiii ucigasi din Marea Britanie”, care exploreaza subiectul socant al tinerilor care comit crime.

Potrivit unui comunicat remis 9am, noua serie cuprinde patru episoade si este transmisa in fiecare luni, de la ora 22:00.

Numai in Marea Britanie, 209 copii au fost condamnati pentru crima in ultimii zece ani. Dintre acestea, 13 crime au fost infaptuite in 2016. Prezentat de expertul in parenting, Jo Frost, documentarul examineaza cazuri care au socat o natiune intreaga, scotand la iveala ceea ce i-a determinat pe acesti copii sa comita crimele.

Cu o experienta de peste 26 de ani, Jo a lucrat cu copii si parinti deopotriva, dobandindu-si “licenta” prin metodele inovatoare de educatie dezvoltate de ea. Desi aceasta nu crede ca tinerii se nasc rai, prezentatoare vrea sa descopere care este motivatia din spatele crimelor si daca acestia pot fi trasi la raspundere pentru faptele lor, chiar si la varste fragede.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.