Comicul american Louis C.K., nominalizat de doua ori la Globurile de Aur, a fost acuzat de cinci femei de comportament indecent, potrivit unui raport publicat de New York Times.

Trei dintre femeile care il acuza pe Louis C.K., premiat cu Emmy, sustin ca s-a masturbat de fata cu ele.

Doua dintre femeile care au facut dezvaluiri pentru NY Times, actritele Dana Min Goodman si Julia Wolov, au spus ca C.K. le-a invitat in camera lui de hotel, dupa un festival din Aspen, in 2002, si s-a masturbat de fata cu ele.

Ziarul american a citat alte trei femei - una a sustinut ca C.K. s-a masturbat de fata cu ea, o alta a spus ca el a facut acelasi lucru pe cand vorbea la telefon cu ea, iar a treia a declarat ca a refuzat propunerea lui de a face acest lucru de fata cu ea.

In articolul NY Times, Lewis Kay, reprezentantul lui C.K., a transmis ca actorul „nu va raspunde niciunei intrebari” venite din partea publicatiei. Kay a trimis joi un e-mail Reuters in care a precizat ca C.K. va transmite un comunicat in urmatoarele zile.

Louis C.K. a respins aceste acuzatii, numindu-le zvonuri, cand a fost intervievat de NY Times legat de cel mai recent film al sau „I Love You, Daddy”, la Festivalul de la Toronto, in luna septembrie.

Premiera filmului la New York este stabilita pentru joi, insa a fost anulata, dupa aparitia articolului din NY Times.

„In contextul acuzatiilor aduse lui Louis C.K., la care se face referire in articolul New York Times, anulam premiera din seara aceasta. Comportamentul descris in aceste acuzatii nu poate fi acceptat niciodata”, a spus distribuitorul filmului, The Orchard, intr-un comunicat. Compania a adaugat ca va analiza situatia.

Potrivit articolului din NY Times, actorul era invitat la emisiunea „The Late Show with Stephen Colbert”, insa si aceasta aparitie a fost anulata.

Louis C.K., in varsta de 50 de ani, este creatorul si protagonistul serialului „Louie”, difuzat de FX, si unul dintre cei mai apreciati actori de stand-up comedy.

Citeste si:
NU e Photoshop! Cele mai amuzante fotografii cu animale din 2020
NU e Photoshop! Cele mai...

HBO a anuntat, de asemenea, ca proiectele realizate cu C.K., inclusiv serialul „Lucky Louie” (2006), vor fi inlaturate de pe platforma sa. In plus, HBO a spus ca C.K. nu va mai participa la „Night of Too Many Stars: America Unites for Autism Programs”, gazduit de Jon Stewart pe 18 noiembrie.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.