HISTORY® transmite in exclusivitate marti, 7 noiembrie, de la ora 21:00, “Anii ’90: Vremea schimbarilor”, o miniserie dedicata anilor ’90 unde sunt analizate cele mai importante evenimente care au marcat acea perioada si care inca ne influenteaza in prezent.

Serialul “Anii ’90: Vremea schimbarilor” prezinta momente de referinta din epoca respectiva, de la caderea Zidului Berlinului in 1989 pana la atacul terorist din 11 septembrie 2001, studiind principalele evenimente care au modelat lumea de azi.

Potrivit unui comunicat remis 9am, in primul episod al miniseriei este analizat finalul Razboiului Rece, in special modul in care CNN a acoperit acest eveniment prin lansarea unui flux de stiri de 24 de ore si introducerea videoclipurilor virale, in timp ce a doua parte a documentarului exploreaza cum a fost creat si introdus internetul, cum a aparut organizatia terorista Al Qaeda si drepturile homosexualilor, analizand revolutia din industria muzicala si evenimentele din 11 septembrie 2001.

Cine ar fi crezut ca dorinta unui tanar de a impartasi muzica preferata cu altii va da o lovitura atat de mare industriei? Sau ca un filmulet despre un atac brutal al politistilor asupra unui om de culoare va pune pe jar o lume intreaga? Un lucru este insa sigur, anii ’90 au schimbat lumea!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.