Actorul Brad Bufanda (34 de ani), cunoscut pentru rolurile sale din „Veronica Mars” şi „Malcolm in the Middle” sau "CSI:Miami", s-a sinucis.

Brad Bufanda s-a aruncat de pe o cladire din Los Angeles si a lasat in urma un bilet de adio in care le-a multumit parintilor si persoanelor apropiate.

Suntem devastati. Era un actor foarte talentat, minunat si atent. Incerca sa-si salveze cariera. Terminase doua filme, asa ca suntem socati si indurerati ca a murit”, au transmis managerii sai, intr-un comunicat de presa.

Brad Bufanda postase mai multe imagini pe retelele de socializare in care amintea de problemele lui de sanatate si de declinul carierei sale la Hollywood.

Brad Bufanda a devenit cunoscut pentru rolurile sale din „Veronica Mars” si „Malcolm in the Middle”, avand aparitii si in „CSI: Miami”, dar si „Daus of Our Lives”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.