Agentul de presa al actorului Kevin Spacey a anuntat ca, in urma acuzatiilor de hartuire sexuala, artistul este in cautarea unei "evaluari" si a unui "tratament".

"Kevin Spacey isi acorda o perioada de timp necesara pentru a cauta o evaluare si un tratament. Nu avem alte informatii disponibile in acest moment", se arata in anuntul citat de The Independent, potrivit digi24.ro.

Actorul mexican Roberto Cavazos si regizorul american Tony Montana il acuza pe Kevin Spacey de hartuire sexuala. La fel si alti doi barbati. Ei sustin ca actorul i-a atins fara consimtirea lor si ca a avut un comportament nepotrivit.

Cavazos, care a jucat in cateva spectacole de teatru la Old Vic din Londra cand Spacey era director artistic al institutiei, a spus ca era o rutina pentru american sa vaneze tineri actori barbati, scrie AFP.

„Se pare ca singura cerinta era sa fii un barbat de pana in 30 de ani ca domnul Spacey sa se simta liber sa ne atinga”, a scris el pe Facebook.

Regizorul american Tony Montana sustine ca a fost pipait de actor. Incidentul ar fi avut loc pe cand se aflau intr-un bar din Los Angeles, in 2003. Cineastul spune ca a suferit timp de sase luni de stres post-traumatic dupa ce Spacey l-ar fi apucat cu forta de organul genital.

Actorul Anthony Rapp, cunoscut din serialul „Star Trek: Discovery”, a publicat duminica un mesaj pe retelele de socializare in care dezvaluia ca actorul Kevin Spacey l-a hartuit sexual in urma cu treizeci de ani. In aceeasi zi, Spacey a raspuns cu un mesaj de scuze si a anuntat ca de mai multi ani a ales sa traiasca viata ca un barbat homosexual.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.