Actrita americana Rose McGowan, pe numele careia a fost emis un mandat de arestare pentru consum de droguri intr-o calatorie cu avionul din ianuarie 2017 si care l-a acuzat pe Harvey Weinstein de viol, sustine ca se incearca reducerea ei la tacere, potrivit Variety.

McGowan a scris pe Twitter: "Incearca sa ma reduca la tacere? Exista un mandat de arestare pe numele meu in Virginia".

Potrivit AP, politia a transmis ca urme de narcotice au fost gasite pe locul ei din avion. Politia a incercat sa o contacteze pe McGowan pentru a se prezenta la tribunal, insa fara succes, ceea ce a dus la emiterea mandatului de arestare.

Actrita Rose McGowan, una dintre femeile care il acuza pe Harvey Weinstein de viol, sustine ca producatorul i-a oferit 1 milion de dolari pentru tacerea ei, suma pe care a refuzat-o cu o zi inainte sa apara dezvaluirile din New York Times.

Rose McGowan a spus cu mai mult timp in urma ca a fost violata de o personalitate de la Hollywood, insa abia dupa dezvaluirile aparute in New York Times si dupa ce numeroase femei au sustinut ca Weinstein a fost cel care le-a hartuit si agresat sexual, ea a marturisit pentru The Hollywood Reporter ca este vorba despre producator si ca seful Amazon Studios stia despre asta, scrie News.ro.

Ea a afirmat ca Weinstein a violat-o in 1997, pe cand a jucat in "Scream”, film produs de Miramax, companie fondata de producator.

Oferta lui Weinstein a venit in luna septembrie, iar McGowan a luat-o in considerare, datorita nevoilor financiare. In acord nu exista o clauza de confidentialitate.

Actrita a vorbit la un mars de protest in Detroit, vineri, incurajand femeile sa spuna atunci cand sunt hartuite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.