Avanpremiera specială a filmului „Thor: Ragnarok”, cel mai nou film Marvel, distribuit în ţara noastră de Forum Film România, a avut loc în sala T IMAX de la Cinema City din AFI Cotroceni.

„Thor: Ragnarok” le readuce pe marile ecrane pe personajele îndrăgite din Universul Marvel: Thor (Chris Hemsworth), Loki (Tom Hiddleston), Hulk (Mark Ruffalo) şi Valkyrie (Tessa Thompson). Povestea este o fuziune plină de umor, scene de acţiune, cascadorii şi efecte speciale care te propulsează direct în Asgard, alături de Thor, experienţa fiind mult mai spectaculoasă şi mai intensă în format IMAX. Mai mult, aproape 40 de minute din film au fost reformatate special pentru IMAX, oferindu-le spectatorilor cu 26% mai multă imagine decât într-o sală standard de cinema.

„Thor: Ragnarok” este a treia parte a aventurii super-eroului scandinav. Filmul este regizat de Taika Waititi, care marturiseste cu entuziasm ca: „Unul dintre lucrurile care m-au atras cel mai mult la acest proiect a fost faptul ca Marvel voia sa se indrepte catre o alta directie cu acest film. A fost nemaipomenit sa il lasam pe Thor in spatiu, cu foarte putin timp petrecut pe Pamant. Cea mai mare satisfactie a fost aceea de a avea libertatea de a face din acest film o aventura amuzanta, care sa le ofere spectatorilor o experienta unica. In acelasi timp, am vrut sa las deoparte ceea ce s-a mai facut si sa tratez «Thor: Ragnarok» ca pe un film de sine statator, care sa aiba locul sau in Universul Marvel.

Kevin Feige, producătorul filmului, spune că: „Am vrut să facem ceva foarte diferit de celelalte filme, să aducem noi personaje, noi antagoniști și locații diferite. Ne place să îi surprindem pe oameni și să schimbăm tonul și direcția în care se îndreaptă o franciză.” Tot el subliniază faptul că “multă lume cunoaște mitologia greacă sau romană, însă nu foarte mulți oameni cunosc istoria scandinavă. Am numit filmul «Ragnarok» pentru că acest cuvânt înseamnă «sfârșitul lumii» în mitologia scandinavă. Marvel are un mare succes tocmai pentru că personajele și filmele noastre au o fundație atent construită, iar Ragnarok demostrează exact acest lucru”.

„Thor: Ragnarok” este distribuit de Forum Film Romania si e disponibil in avanpremiera in cinematografe din 26 octombrie 2017, in format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D si Dolby Atmos.

Citeste si:
Un fan Marvel a vazut "Avengers: Endgame" de 110 ori la cinema
Un fan Marvel a vazut...



Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.