Chester Bennington, solistul formatiei Linkin Park, care s-a sinucis la varsta de 41 de ani, si-a lasat intreaga avere vaduvei sale si celor sase copii ai lui, scrie NME.

Potrivit documentelor obtinute de TMZ, intreaga avere a fost lasata, conform testamentului, Talindei Bennington, cea de-a doua sotie si vaduva sa, si celor sase copii pe care solistul Linkin Park ii avea din prima si a doua casatorie.

Una dintre conditiile stipulate in testament face referire la relatia dintre cei sase copii. „Cer ca mamele copiilor mei sau tutorii lor sa ii incurajeze si sa le permita sa se viziteze si sa viziteze membrii familiei mele si a sotiei in mod regulat, astfel ca ei sa stie ca au o familie mare si iubitoare”.

Solistul trupei nu metal Linkin Park a fost găsit spânzurat, pe 20 iulie 2017, la locuinţa lui din Los Angeles, în ziua în care prietenul său Chris Cornell, liderul trupei Soundgarden, ar fi împlinit 53 de ani.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.