Vasile Murariu, in varsta de 35 de ani, din Suceava, eliberat din inchisoare pe 19 octombrie 2017 prin legea recursului compensatoriu, a fost prins, sambata seara, conducand fara permis. Acesta a fost retinut de politisti. 

Vasile Ionut Murariu se numara printre beneficiarii legii eliberarii din penitenciare.

Murariu a iesit din Penitenciarul Iasi pe data de 19 octombrie 2017, potrivit Adevarul.ro.

La doar 24 de ore in libertate, barbatul a fost prins de politisti beat si fara permis, la volanul unui BMW. Fostul detinut a incercat sa scape de agenti, abandonand masina.

Pe 21 octombrie, la ora 01:00, barbatul a fost identificat pe raza comunei natale, Zamostea, de un echipaj al Sectiei 13 Politie Rurala Balcauti.

In urma verificarilor, politistii au constatat faptul ca barbatul nu avea permis de conducere. Murariu a refuzat sa se supuna testului cu aparatul etilotest si recoltarii de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infractiunilor de conducere a unui vehicul fara permis si refuz sau sustragere de la prelevarea mostrelor biologice si incarcerat in arestul I.P.J Suceava, dupa care a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Radauti, care a dispus controlul judiciar pentru 60 de zile si interdictia de a parasi localitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.