Celebra actrita Pamela Anderson (50 de ani) este asteptata la Arad, miercuri, alaturi de unul dintre cei mai apreciati producatori de film din Italia, Andrea Iervolino (29 de ani), care va primi titlul Doctor Honoris Causa al Universitatii de Vest “Vasile Goldis” Arad. Cei doi vor sta in oras trei zile si se vor intalni si cu studentii italieni din Arad, alaturi de care vor fi prezenti la o proiectie cinematografica.

Surse din cadrul Universitatii de Vest “Vasile Goldis” Arad au declarat, luni, pentru News.ro, ca actrita americana Pamela Anderson ar urma sa ajunga in Arad marti, pentru a-l insoti pe producatorul de film italian Andrea Iervolino, caruia ii va fi conferit, miercuri, titlul Doctor Honoris Causa.

Conform surselor, cei doi fac parte dintr-o delegatie de 12 persoane, care va parasi orasul joi, dupa ce actrita si producatorul vor participa la mai multe evenimente publice.

Contactat de corespondentul News.ro, rectorul universititii, Coralia Cotoraci, a confirmat prezenta producatorului de film italian, insa nu a putut spune daca Pamela Anderson va ajunge sau nu la evenimentele programate, afirmand ca prezenta acesteia fusese anuntata initial, dar neconfirmata pana luni.

Principalul moment al vizitei va fi miercri la ora 12,00, in Palatul Administrativ din Arad, unde Andrea Iervolino va primi titlul Doctor Honoris Causa pentru activitate in domeniul artei si culturii.

“Propunerea a venit din partea Centrului Cultural Italian de la Arad, care functioneaza sub egida Universitatii din Padova, cea mai veche institutie de invatamant superior colaboratoare a noastra. De asemenea, cei peste 300 de studenti italieni ai universitatii noastre au dorit sa aducem acest omagiu domnului Iervolino. Avem studenti chiar din orasul italian Cassino, in care s-a nascut invitatul nostru”,
a declarat, pentru News.ro, rectorul Coralia Cotoraci.

Producatorul va avea si o intalnire cu studentii italieni din oras, iar apoi va participa alaturi de acestia la o proiectie de film la Cinematograful Arta.

Andrea Iervolino (29 de ani) este unul dintre cei mai apreciati si premiati producatori de film din Italia. In 2016, a castigat titlul “Producatorul anului” pentru filmul “In Dubious Battle”, la Capri Hollywood Film Festival.

Iervolino si Pamela Anderson au mai aparut impreuna la festivaluri internationale de film si la diverse evenimente mondene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.