O cantareata, fosta parlamentara, a dezvaluit ca a fost violata de Danny Jordaan, presedintele Federatiei Sud-africane de Fotbal, in urma cu aproximativ 24 de ani, informeaza BBC.

Jennifer Ferguson sustina ca incidentul a avut loc intr-un hotel din Port Elizabeth. "Euforica" pentru ca fusese nominalizata sa faca parte din parlamentul sud-african de catre Nelson Mandela, Jordaan ar fi venit in camera cantaretei, scrie hotnews.ro.

"M-a violat dureros. Cred ca totul s-a terminat in 20 de secunde, dar a parut o viata. A plecat apoi imediat, fara sa spuna un cuvant
. Nu stiam ce sa fac, asa ca m-am spalat, am iesit din hotel si am inceput sa merg. Am ajuns pe plaja si am stat mult acolo incercand sa procesez ce s-a intamplat. Gandul de a merge la politie mi s-a parut intolerabil. Ce as spune? Ar fi trebuit sa tip mai tare? Trebuia sa ma lupt cu el mai tare? Am fost cumva complice? Aveam toate aceste intrebari in mine. Am plans", povesteste ea.

"Nu spun asta din razbunare fata de Danny Jordaan sau fata de un milion de sud-africani care sunt ca el. Fac asta ca sa ne ajutam reciproc pentru a avea curaj, a vorbi si a incepe sa ne vindecam, pentru ca nu suntem singure", a adaugat ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.