Dupa ce mai multe femei l-au acuzat de hartuire sexuala, agentia de publicitate Centrade Cheil a decis incheierea contractului fostului membru de la trupa R.A.C.L.A Calin Ionescu, cunoscut sub numele de Rimaru, scrie hotnerws.ro.

"Dragi prieteni, revenim pe tema discutiei #metoo cu urmatoarea declaratie.

In ultimele zile, am analizat cu atentie situatia si numarul mare de acuzatii primite la adresa lui Calin Ionescu din afara agentiei. Pe baza tuturor acestor informatii, managementul Centrade | Cheil a avut o intalnire cu Calin Ionescu, in urma careia s-a hotarat ca, incepand de astazi, contractul de munca al lui Calin Ionescu sa inceteze.

Pozitia agentiei in aceasta privinta a fost mereu clara. Protectia si demnitatea colegilor nostri si demnitatea umana, in general, raman prioritare pentru noi.

Centrade | Cheil descurajeaza si condamna orice forma de comportament ofensator atat in spatiul privat, cat si in spatiul public", se arata in mesajul agentiei.

Citeste si: Replica lui Rimaru, in urma acuzatiilor de hartuire sexuala


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.