Avand in vedere campania initiata impotriva hartuirilor sexuale, actrita Jennifer Lawrence s-a decis sa povesteasca un episod nu prea fericit din viata sa, si a povestit ca a fost fortata, la un moment dat, "sa stea dezbracata, aliniata alaturi de alte persoane", relateaza The Telegraph.

Jennifer Lawrence a vorbit despre experienta "degradanta si umilitoare" prin care a fost nevoita sa treaca acum cativa ani, cand o producatoare de la Hollywood a obligat-o sa-si dea hainele jos si sa stea in rand cu alte femei, care erau mult mai slabe decat ea.

In urma unei sesiuni foto, i s-a spus ca trebuie sa mai slabeasca: "Producatoarea mi-a spus ca ar trebui sa ma folosesc de pozele facute, ca inspiratie inntr-o dieta pentru a mai slabi 6 kilograme", precizeaza Jennifer Lawrence.

De asemenea, ea a mai povestit despre o alta actrita care a nu a primit rolul pentru ca nu a slabit suficient de repede, scrie digi24.ro.

Lawrence a spus ca a trebuit sa fie tratata in acest mod pentru a putea progresa.

In plus, Jennifer Lawrence a subliniat ca regizorul de film i-ar fi adresat mai multe replici neadecvate si i-ar fi cerut sa joace intr-un film pornografic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.