In anul 2005, in cadrul unui interviu, artista Courtney Love a atentionat tinerele actrite de la Hollywood sa nu mearga la "vreo petrecere privata la Four Seasons”, in cazul in care sunt invitate de producatorul Harvey Weinstein, informeaza avclub.com.

Din pacate, dupa aceste declaratii ar fi existat consecinte, Courtney Love fiind exclusa din cadrul uneia dintre cele mai mari agentii de talente de la Hollywood. Se pare ca acest incident ar fi decurajat actritele care au fost hartuite sa marturiseasca prin ce trec, scrie digi24.ro.


"Desi nu am fost una dintre victime, am fost interzisa pentru totdeauna din CAA pentru ca am vorbit impotriva lui Harvey Weinstein", scrie artista pe Twitter.

Scandalul „Weinstein” a inceput pe 5 octombrie, dupa ce The New York Times si The New Yorker au publicat articole in care mai multe femei il acuzau pe producator de hartuire sexuala. Intre ele, Ashley Judd, Gwyneth Paltrow si Angelina Jolie, Cara Delevingne, fotomodele si angajate ale lui Harvey Weinstein. In plus, patru femei il acuza de viol.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.