Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a compus un cantec despre zambetul Juliei Roberts, cantaretul fiind prieten al actritei si al sotului ei, directorul de imagine Danny Moder. El a cantat melodia, vineri seara, la o gala din Los Angeles, organizata de o fundatie pentru sprijinirea cercetarii bolii SIDA, la care artista a primit Premiul pentru Curaj, informeaza hollywoodreporter.com.

Aparitia lui Chris Martin la aceasta gala, organizata de fundatia AmfAR (The Foundation for AIDS Research), a fost neasteptata.

In melodia dedicata zambetului actritei, Chris Martin spune despre acesta ca ”te face sa te ridici atunci cand viata este nedreapta” si ca ”lumineaza intreaga lume”.

Chris Martin a cantat, de asemenea, o varianta a melodiei lui Roy Orbison, ”Oh, Pretty Woman”. El l-a invitat pe James Corden, gazda galei, sa cante in duet melodia "Nothing Compares 2 U".

Evenimentul, la care au fost prezenti, intre altii, Sean Penn, Kate Hudson, Goldie Hawn, Jeffrey Katzenberg si Ryan Murphy, a strans doua milioane de dolari pentru amfAR
, scrie News.ro.

Nascuta pe 28 octombrie 1967, Julia Roberts a hotarat sa devina actrita dupa ce fratele sau, Eric Roberts, a cunoscut succesul in industria cinematografica. A debutat in 1988 si, dupa doi ani, filmul ”Frumusica/ Pretty Woman” i-a adus celebritatea. Au urmat comediile romantice ”My Best Friend's Wedding” (1997) si ”Notting Hill” (1999). A refuzat rolul din comedia premiata cu Oscar ”Shakespeare in Love” (1998), jucat ulterior de Gwyneth Paltrow, insa a primit un premiu al Academiei de film americane pentru ”Erin Brockovich” (2000).

In luna aprilie, Julia Roberts a fost desemnata pentru a cincea oara ”cea mai frumoasa femeie din lume” de revista People.

Nascut pe 2 martie 1977, Christopher Anthony John "Chris" Martin este un cantaret si compozitor englez, cunoscut mai ales ca solist si cofondator al trupei Coldplay.

Coldplay, infiintata in 1996, este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu si este compusa din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman si Will Champion. Grupul britanic a lansat sapte albume de studio, care s-au vandut in peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Formatia a castigat numeroase premii, intre care se numara si sapte premii Grammy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.