In 15 octombrie, la cea de-a zecea editie a Maratonului International Bucuresti, mai multe vedete se alatura Team Hope pentru a sprijini una din familiile incluse in programul de prevenire a separarii copilului de familie derulat de Hope and Homes for Children. Printre acestia se numara actorul Marius Manole, ambasador Hope and Homes for Children, Dragos Bucurenci, director de dezvoltare in cadrul Hope and Homes for Children, Vladimir Draghia, Marius Pancu, prezentatorul emisiunii „Morning Show” (Digi 24), solista Lori Ciobotaru, precum si bloggerul Otrava. Duminica, instructorul de fitness Cori Gramescu va face incalzirea cu alergatorii Team Hope, echipa de alergatori fundraiseri ai Hope and Homes for Children.
La Maratonul International Bucuresti, Marius Manole va imbraca pentru a doua oara tricoul albastru al Team Hope si va lua startul in cursa de 21 km, dupa ce in luna mai a acestui an a alergat 10 km la Semimaratonul Bucuresti. El sustine de mai mult timp proiectele si programele Hope and Homes for Children, iar in primavara acestui an a primit titlul de ambasador al Fundatiei. Lui i se alatura si Vladimir Draghia, care va parcurge intregul traseu al maratonului, 42,195 km. Vladimir se afla la a treia participare la o cursa sportiva in beneficiul Hope and Homes for Children, si, impreuna cu ceilalti 250 de alergatori inscrisi in Team Hope, angajati ai unor companii si alergatori individuali, strange fonduri pentru pentru a-i ajuta pe cei opt copii ai familiei Muresanu sa ramana alaturi de parintii lor.

Dragos Bucurenci
, director de dezvoltare al Hope and Homes for Children, s-a alaturat organizatiei in 2015 si, de atunci, nu a ratat nicio ocazie sa alerge si sa stranga bani pentru copiii si familiile din programele Fundatiei. La aceasta editie a maratonului va alerga in proba de 21 km.
Andrei Zamfir, concurent in show-ul „Supravietuitorul” de la PRO TV, participa pentru prima data la maraton in cadrul Team Hope si s-a inscris in cursa de 42 de kilometri. Alaturi de el, Otniela Sandu, finalista a aceluiasi show, va participa la primul sau semimaraton dupa ce, in primavara, a alergat la cursa de stafeta pentru a sustine cauza Fundatiei.

Marius Pancu
, prezentatorul emisiunii „Morning Show” de la Digi 24, si bloggerul Otrava vor alerga la cursa de stafeta, in echipa cu alti doi participanti. Solista Lori Ciobotaru se alatura pentru prima data echipei de alergatori Team Hope si va alerga, pe 14 octombrie, in cursa populara. Tot in cursa populara s-au inscris si Laura Giurcanu, vlogger, Alina Ceusan si Carmen Grebenisan, fashion bloggeri si vlogger-itele Cristina Lupu si Roxana Erdei, cunoscute in social media ca LikeOne. Cu totii alearga si strang bani pentru a ajuta copiii familiei Muresanu sa ramana alaturi de parintii lor. De asemenea, solista Karmen, Nadd Hu, prezentatoarea emisiunii ZU Trends (ZU TV) si vlogger-ita Laura Musuroaea se numara printre sustinatorii Team Hope.

Potrivit unui comunicat remis 9am, familia Muresanu se afla in programul de prevenire a separarii copilului de familie derulat de Hope and Homes for Children. In lipsa asigurarii unor conditii minime de trai si a mijloacelor necesare subzistentei, parintii ar fi obligati sa isi lase copiii in grija sistemului de protectie. Cei 8 copii ai familiei locuiesc alaturi de parinti intr-o casa mica din chirpici, formata dintr-o camera si un hol, spatiu insuficient pentru 10 persoane. Tatal, desi diagnosticat cu TBC, munceste in sat, ajutandu-si vecinii la treburi gospodaresti, in schimb primind bani sau mancare. Mama se ocupa in special de cresterea si ingrijirea copiilor, ii trimite zilnic la scoala sau gradinita si se intereseaza de rezultatele lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.