Regizorul american Oliver Stone ii ia apararea producatorului Harvey Weinstein, care a fost acuzat de mai multe femei de viol si de hartuire sexuala.

"Cred ca at trebui sa asteptam pana se va ajunge la proces. Daca a incalcat legea, acest lucru se va sti. Dupa pararea mea un om nu trebuie condamnat de un sistem de justitiari", a declarat Oliver Stone la Busan unde prezideaza juriul unui festival de cinema.

"Situatia prin care trece nu este usoara. In cursul acestei perioade eram un rival si nu il cunosteam cu adevarat. Am auzit povesti de groaza despre toata lumea in aceasta meserie, deci nu voi comenta cancanuri", a adaugat el, potrivit newsweek.com.

Chestionat pe aceeasi tema, parerea regizorului Darren Aronofsky este la polul opus, noteaza digi24.ro.

"Agresiunile sexuale, de orice natura ar fi, sunt inacceptabile. Este ilegal. Si trebuie sa luptam cu totii impotriva lor. Barbatii si femeile nu trebuie sa aiba nicio toleranta pentru acest lucru", a declarat el.

Numeroase actrite, intre care Ashley Judd, Gwyneth Paltrow si Angelina Jolie, Cara Delevingne, fotomodele si angajate ale lui Harvey Weinstein au declarat, in ultima saptamana ca au fost hartuite sexual de producator. Dezvaluirile au fost publicate de The New York Times si The New Yorker.

Harvey Weinstein a negat toate acuzatiile, printr-un comunicat transmis de purtatoarea lui de cuvant, Sallie Hofmeister.

Producatorul a fost concediat din The Weinstein Co., dupa ce anuntase ca se retrage pentru o perioada nedeterminata de la carma firmei pe care a infiintat-o impreuna cu fratele lui, Ben.

Meryl Streep
, Judi Dench, Bob Iger, George Clooney, Jennifer Lawrence, James Gunn, Leonardo DiCaprio, Brie Larson, Megan Ellison, Julianne Moore, Seth Rogen, Kevin Smith, Lena Dunham, Judd Apatow, John Oliver, Patricia Arquette si Mark Ruffalo, intre altii, au condamnat comportamentul lui Weinstein fata de femei.

Citeste si:
Harvey Weinstein s-a laudat ca ar fi intretinut raporturi sexuale...
Harvey Weinstein s-a laudat...

Citeste si: Harvey Weinstein, investigat de NYPD. Conducerea Festivalului de Film de la Cannes sustine ca merita sa fie condamnat fara echivoc


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.