Cathriona White, fosta iubita a lui Jim Carey, care s-a sinucis in 2015, i-a scris actorului o scrisoare in anul 2013, in care il acuza, printre altele, ca a introdus-o in lumea "prostituatelor si drogurilor".

Cathriona White, fosta iubita a actorului, a scris, cu doi inainte de a se sinucide, o scrisoare in care il acuza pe Carrey ca i-a distrus viata.

"Nu te-ai gandit la stigmatizarea cu care va trebui sa traiesc pentru tot restul vietii, nu mi-ai cerut niciodata scuze si nici macar o singura data nu m-ai intrebat daca ma poti ajuta cumva, nici macar nu te-ai simtit vinovat pentru ce s-a intamplat. Mai mult, nici macar nu m-ai intrebat cum ma simt. In schimb, ai tipat la mine si mi-ai intors spatele. Te-ai gandit vreodata cum ma afecteaza acest lucru? Inca te iubesc si am crezut ca mi-ai trimis acel mesaj pentru ca iti pasa de mine.

Aveam de gand sa-mi sun avocatul si sa-i spun ca nu vreau sa continui cand am realizat ca, in realitate, tu doar ti-ai schimbat avocatii si ei te-au sfatuit sa-mi trimiti acel mesaj. Nu a fost un mesaj scris din proprie initiativa, probabil ca tu ma urasti si spui orice e necesar. «Lucrul decent pe care ar trebui sa-l faci...», care e acela? Sa tac si sa nu spun nimanui cand tot ce imi doresc e sa urlu. Stii ce imi doresc si stii ca nu are nicio legatura cu banii. Nu mi-am angajat un avocat pentru a-ti lua banii. Mi-ai dat HSV (herpes genital) si HPV, si vreau doar sa-mi ceri scuze pentru ca iti pasa. Vreau ca tu sa intelegi ca oricat de minor ti s-ar parea, un astfel de lucru poate ruina viata unei femei. Vreau sa ai grija cand esti cu alte fete si sa acorzi mai multa atentie corpului tau, pentru ca actiunile tale ii afecteaza pe cei din jur.

Nu vreau sa fiu tratata cu lipsa de respect, asa cum ai facut tu. Inainte sa te intalnesc pe tine poate ca nu aveam prea multe lucruri, dar aveam respect, eram o persoana fericita. Iubeam viata, eram increzatoare si ma simteam bine in pielea mea, eram mandra de majoritatea deciziilor pe care le-am luat. Te-am intalnit pe tine, tu m-ai expus drogurilor, prostituatelor, abuzurilor psihice si bolilor. Ai facut si lucruri bune pentru mine, dar relatia cu tine m-a distrus ca persoana, Jim. M-ai abandonat dupa ce ai obtinut tot ce era mai bun de la mine", a scris Cathriona White, cu doi ani inainte de a-si lua viata, potrivit Adevarul.ro.

Scrisoarea a fost compusa pe un iPad si ii era adresata actorului Jim Carrey. A fost data publicitatii de avocatul partilor reclamante, Michael Avenatti.

Starul american va fi judecat pentru ucidere din culpa in luna aprilie a anului viitor. La randul sau, actorul a denuntat public faptul ca se simte santajat de mama si de fostul sot al Cathrionei White si le-a intentat, la randul sau, un proces pentru santaj cu scopul de a obtine foloase materiale.

Citeste si:
Adriana Trandafir, pe punctul de a se sinucide. Ce a adus-o în...
Adriana Trandafir, pe punctul...



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.